2016. január 18., hétfő

Becca Prior - A tanítvány 2.


Fülszöveg: Küzdelem és remény. 
Néha olyan döntések elé állít az élet, ahol csak vesztes lehetsz. 
Ha gyáva vagy, elveszíthetsz valakit, aki mindennél többet jelent számodra. 
Vagy küzdhetsz… 
Küzdhetsz a világ ellen, a nehezebb utat választva… 
A harcot egyedül vívod, társad csupán a remény. 
A remény, ami mindig elkísér, bármit is sodorjon eléd az élet. 
Bíznod kell és szeretni… 
Mert élni csak szeretve érdemes. 
Vannak szerelmek, amik az égben köttetnek, és bármennyire szeretnéd elhitetni magaddal, hogy minden a te döntéseden múlik, az élet megtanít rá, hogy vannak kivételek. 
Lewis és Harry története folytatódik… (forrás: moly.hu)

Előszó: Talán ezt a könyvet vártam legjobban az idei évben. Egy új és merész kiadó polgárpukkasztó könyve, a blogger körökben már közismert Becca Prior tollából tele erotikával, túlfűtöttséggel, és mézes-mázos romantikával.

Felkeltettem az érdeklődésedet? Tedd kívánságlistára most! :) 

Játszunk egy játékot! Melyik volt az a könyv, ami egyszerre volt szédítő, és megrázó, mesebeli és megbotránkoztató? A Szürke? Vagy a szarka? Esetleg egy könyv ami beillik egy kisebb társadalmi fricskának erotika ágyon tálalva? Becca Prior vérlázítóan realisztikus sorozatának második része egy mentőöv volt az elkeseredett olvasóknak. A fiatal professzor, és a másságát épphogy csak felfedező tanítvány kapcsolata minden téren tabukat döntöget. Talán ez is az oka annak, hogy már maga a kiadó is külön célcsoportot szemelt ki magának: a nyitott szívű és gondolkodású olvasókat! Te is egy vagy közülünk? Akkor kezdődjék a kaland! :)

Képes lennél lemondani arról az egy dologról, ami elemeiben meghatározza jellemünket? Vagy kockáztatnál és átadnád magad az igaz szerelemnek? Lehet, hogy így elsőre könnyű döntésnek tűnik, pedig nem az. Te odamennél ahhoz a fiúhoz/lányhoz, akibe titkon évek óta szerelmes vagy? Kockára mernéd tenni önmagad és mindazt, ami körülvesz? Louis Tomlinson döntött, és ez az egy elhatározás tönkretett nem egy, de két életet is...
  A kiéhezett tinilányok kedvence, Harry Miles mindig is a könnyebbik utat választotta. Kiszemel, megdönt, elfelejt. Az az ember, aki soha életében nem kapott szeretetet, egész elkövetkezendő életében azután fog vágyódni, vagy éppen ellenkezőleg: még a gondolatától is irtózni fog. De az ember szíve szeszélyes, ahogy a vágyaink és elképzeléseink is képesek gyökeres fordulatot venni. Harry karaktere már önmagában megér egy misét, de az a fejlődés amin keresztülment, teszi azzá ami: egy különleges és figyelemreméltó karakter a szó minden értelmében.
   Vajon a sors elég erős ahhoz, hogy egybekösse azt ami elszakadt? Vajon Louis képes lesz felülemelkedni a félelmein, vagy ez a kapcsolat már kezdetektől fogva halálra volt ítélve? A sors úgy tűnik mégsem rendelkezik akkora hatalommal. Elég egy rossz szó, egy könnyen félreértelmezhető mozdulat, és minden romba dől...

"Mára ott van az otthonom, ahol ő van, és a szívem örökre nála marad zálogul,
 bárhol is legyek"
  
Milyen izgalmas, igaz? Ne hagyd ki ezt a mindent elsöprő szerelmi drámát!



Értékelés: 5/5 Teljesen levett a lábamról. Csak ajánlani tudom! :)

Ha még nem olvastad az első részt, itt találod az értékelést: 

Montázs:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése