2016. május 6., péntek

"Legalább ötvenszer mostam le a testét"

Entertainment Weekly interjú a Vörös Papnővel


Sok munkába tellett feltámasztani Havas Jont - de egyben vicces is volt. 
A Trónok harca sztárja Carice van Houten elárulta az EW-nek, hogy a múltheti "Otthon" című epizód forgatása nagyon kényes folyamat volt, hisz a rendező, Jeremy Podeswa a legapróbb részletekig tökéletes munkát várt el. Így hát több órán át mosdattam Kit Harrington felsőtestét, miközben ő konkrétan meztelen volt. 
"A végtelenségig tartott feltámasztani" - mondta van Houten. Ez egy nagyon fontos jelenet volt, több szögből is felvettük. Azt hiszem, legalább ötvenszer mostam le a testét. Az biztos, hogy sokan lettek volna a helyemben; köztük az anyám és a húgom is. Rengeteget viccelődtem emiatt Kittel (a Havas Jont alakító színész) -  "ha ezt anyám láthatná" és imádta! 

Readinger a Facebookon is! Kedveljétek a blog Facebook oldalát még több hírért és érdekességért! 😊 https://www.facebook.com/Readinger-799617113431226/



Herrington elmondta az EW-nek, hogy nem volt nagy probléma leforgatni két epizódot úgy, hogy végig a hátán feküdt, főleg, hogy mióta csatlakozott a GoT stábjához szinte csak kimerítő jeleneteket forgatott dermesztő hidegben. "Nagyon könnyű két epizód volt, imádtam" - mondta a színész. "Egy meleg szobában voltam, ami számomra elég furcsa volt" 

Carice van Houten kedvéért a következőképp írta le a jelenetet: "Olyan volt, mint egy tinédzser fiú izgató álma - csak fekszel ott, miközben Carice van Houten mossa a tested." A színésznő még bele is vágott Harrington hajába, ami igazából póthaj volt. (Jon Snow új frizurát kapott a 6. évadra.)

Podesowa megdícsérte Harringtont, hogy képes volt közel egy hétig halottat játszani a forgatás kedvéért. "Kit több szempontból is csodálatos, egy részről fantasztikus színész és remek ember; ráadásul kifejezetten türelmes" - nyilatkozta a rendező. "Nagyon szívélyesen játszotta a halottat." 

Mint a legtöbb színész, Carice sem tudhatta az ötödik évad forgatása közben, hogy Havas Jon nem marad sokáig halott. "Nagyon sokáig hittem azt, hogy csak simán meghal," - mondta. "Aztán a fülünkbe jutott a hír, miszerint Jon visszatér, de ebben nem lehettünk biztosak." Ez azért is volt vicces, mert azután, hogy meghalt, a Twitteren azok akik eddig meg akartak ölni Shireen megégetése miatt, hirtelen olyan üzeneteket hagytak, hogy "Megbocsájtunk mindent, ha feltámasztod Havas Jont." Azonban az ötödik évad forgatása után a színésznő még nem tudta, hogy mi fog történni. 



A második rész vasárnapi premiere után, van Houten a következőt tweetelte követőinek: "Boldogok vagytok? ;) "

forrás: http://www.ew.com/article/2016/05/04/game-thrones-carice-van-houten-jon-snow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése