2016. január 7., csütörtök

Kristin Hannah - Út az éjszakába 

Borítóleleplezés


A tavalyi évben furcsa lehetőséget kaptam. Pár kedves blogger-ismerősömnek köszönhetően én is csatlakozhattam a Könyvmolyképző Kiadó borítóleleplezői közé. Azonban azzal nem voltam tisztában, hogy ez meddig is fog tartani? Egy hónap, netalántán kettő? Így nem is csoda, hogy hatalmas meglepetésként ért, mikor meghívtak 2016 első borítóleleplezésére. Ezt ezúttal is szeretném megköszönni Deszynek és Tibinek. 
Senkit nem érdeklő virtuális-örömtáncom ezzel a sorral véget is ért. Kristin Hannah - Út az éjszakába; leplezzük hát le a borítót! 

2016 elején jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Kristin Hannah New York Times bestseller szerző regénye, az Út az éjszakába. Az írónő magával ragadó stílusát tavaly már mindenki megismerhette a Szentjánosbogár lányok olvasásakor, most pedig újra belemerülhetünk az érzelmek világába. Egy történet a testvéri szeretetről, a barátságról és a veszteségekről. Szükség lesz a zsebkendőkre! 


Az írónőről: Kristin Hannah 21 regény New York Times bestseller szerzője. Hawaiion él férjével és fiával, ahol gyakran hódol egyik kedvenc foglalatosságának: az olvasásnak. Kislányként balerina szeretett volna lenni, végül jogász lett belőle. Íróvá egy utólag szerencsésnek bizonyuló nehézség miatt vált: amikor kisfiát várta, ágynyugalomra ítélték - így minden keze ügyébe kerülő könyvet elolvasott. Akkor jött az ötlet az íráshoz, amit azóta töretlenül folytat is.                        Egy kis érdekesség: Az írónő 30 éves pályafutást tudhat a háta mögött, kreatív írást tanult a jog mellett. Igazi harcosnak mondhatja magát. Harmadéves volt az egyetemen, mikor is egy súlyos és agresszív betegséggel diagnosztizálták édesanyját, így a huszonéves jogász-palánta kénytelen volt felvenni a versenyt mind önmagával mind a rákkal, miközben karriert kellett építenie a semmiből. Ez az élni akarás nagyon látványosan megmutatkozik minden egyes művében. 

Felkeltettem az érdeklődésedet? Tedd kívánságlistára!


Fülszöveg: Lexi és Mia a középiskola első napjától fogva elválaszthatatlanok.
Sokban különböznek – Lexi árva, és egy lakókocsiparkban él, Mia pedig szerető családban, szép otthonban nevelkedik. Mégis találnak egymásban valamit, amitől ők ketten kiválnak a tömegből.
 Mia imádott, jóképű ikertestvérének élete egyszerűbb kissé. Az anyjuk, Jude azt hiszi, nincs miért aggódnia, hiszen a fia könnyedén navigál az életben, könnyedén elér bármit, amit ő vagy a családja kíván. De aztán szerelmes lesz.
  Az érettségi nyarát soha nem felejtik el. A barátság, a bizalom és az ígéretek nyarán egyetlen éjszaka mindannyiuk életét megváltoztatja: a szívek összetörnek, a remények köddé válnak, és eljön az idő, hogy maguk mögött hagyják a gyermekkort, és megtanuljanak szembenézni a jövővel.

Igazi ütős regény, nemde? Ne fosztsd meg magad egy új élménytől, jegyezd elő most! :)
(Az előjegyzés nem minősül rendelésnek. Előjegyzés esetén értesítést küldünk, amikor előrendelhetővé/rendelhetővé válik a könyv. Természetesen amint változik a könyv státusza, megrendelni is ezeken a linkeken lehet majd, nem fognak elavulni.)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése