2015. május 29., péntek

Könyvhét előtti őrület! :D

Avagy könyvek, melyeket biztosan leakarok vadászni. 


Na mi az amit minden évben várok? Nein nem a Könyvfesztivál... :D Idén 86. alkalommal rendezik meg a Könyvhetet! Több tucat stand több tucat kiadó mindez egy helyen! Idén június 4-8 között garázdálkodhatnak az arra vágyók Budapest szívében, a Wörösmarty téren. Természetesen, akár csak a Könyvfeszt előtt, most is összeállítottam egy kívánságlistát azon könyvekről, melyeket leszeretnék vadászni, íme:





  1. 2045: A 16 szerző által összeállított epikus novella gyűjtemény apokalipszissel, világvégével stb.. Egyre jobban megszeretem az utópiákat, bár ez a szépség itt korántsem szép jövőképet mutat be. A 2045 természetesen az Ünnepi Könyvhéten jelenik meg az Ad Astra kiadó gondozásában. 
  2. Opposition - Ellenállás (Luxen 5): J. L, Armentrout fantasztikus sorozatának ötödik kötete, melyet, habár már olvastam eredeti nyelven, de természetesen a polcomról sem hiányozhat.  
  3. John Green David - Levithan - Will&Will  Romantikus LMBT könyv két srácról akiknek ugyan az a nevük. Bevallom kicsit tartok tőle, mert Green előszeretettel mészárolja le a karaktereit. (Mondjuk nem egy George R. R. Martin, de akkor is. :D ) 
  4. Alan Bradley - A jósnő kristálygömbje: Habár a 2. részt még nem olvastam, de ez természetesen nem állíthat meg abban, hogy beszerezzem a harmadikat. :D Egy 11 éves kislány története aki él-hal a kémiáért, és a nyomozásért. 
  5. Cassandra Clare Sarah R. B - Az árnyvadász akadémia: Egyik kedvenc sorozatom második kiegészítő novellájának első része. Természetes, hogy felkerült a listára. :)
  6. Cassandra Clare - Robin Wasserman  - Az elveszett Herondale: A fent említett novellasorozat második kötete. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése